Data Center in

Craiova

Toate elementele critice ale rețelei Host23.ro sunt redundante, iar routerele sunt toate duplicate și accesibile prin două căi. Numai o redundanță perfectă a întregului poate garanta de fapt un serviciu continuu și de calitate

Conectivitate Data Center

RETN Limited

Prime Telecom

eXchange - RONIX

Data Center Craiova

data

Suprafață extinsă

Suprafață de peste 200 de metri pătrați + posibilitate de extindere pana la 1000 mp

eXchange

RONIX detine un nod prezent in centru nostru de date,unde  operatorii locali se pot interconecta 

Siguranță seismică

Zona 3 (seismicitate scăzută): nu s-au produs niciodată cutremure în zonă

Acces securizat

Accesul in cladire se face doar prin Badget si pin de acces.

Procesul de atenuare DDoS

  •      Protecția la nivel de întreprindere necesită multe straturi de filtrare pentru a atenua atacurile. Datorită apariției unor noi tipuri de atacuri cu lățime de bandă mult mai mare.

Când atacul ajunge la rețeaua noastră, aplicăm reguli ACL care blochează o parte din traficul rău intenționat de la marginea rețelei noastre, apoi traficul ajunge la scruber-urile noastre unde este filtrat pe baza semnăturilor, care sunt modele de trafic notoriu predefinite, cum ar fi atacurile DDoS și euristicile care sunt anomalii în tiparele de trafic care pot indica un atac DDoS.

Verificăm și analizăm fiecare pachet pentru a ne asigura că traficul rău intenționat nu ajunge la clienții noștri și că ar putea provoca o întrerupere a serviciului.

Tehnologia DDoS  vă protejează de atacurile de nivel 3/4 și de nivelul 7 care sunt mult mai greu de detectat și că aplicațiile și serverele web utilizează doar o cantitate mică de lățime de bandă.

Spoofing DDoS

TCP SYN Flood
TCP SYN-ACK Reflection Flood
TCP Spoofed SYN Flood

Firewall

TCP ACK Flood
TCP IP Fragmented Attack
Atacuri de tip UDP

Rezervați o vizită la centrul de date
+4 0371.782.303