Chat with us, powered by LiveChat Cont Afiliere Hosting

Am lansat noul sistem de afiliere

Program
Afiliere

Despre Afiliere

Odată cu achiziționarea unui produs sau serviciu oferit de compania Host23, se va genera automat și un cont client personal. Afilierea se face fără costuri din partea dumneavoastră, iar odată cu înscrierea în sistemul de afiliere primiți cadou din partea noastră suma de 5.00€.

Înscrierea în sistemul de afiliere se poate face din contul de client .
Odată înscriși în sistemul de afiliere  veți primi un link personalizat, pe care îl veți putea implementa oriunde în site-ul/blogul dumneavoastră. În momentul în care un vizitator al website-ului dumneavoastră va face click pe banner-ul cu link-ul personalizat de afiliat, pe browser-ul clientului se va seta un cookie care va fi valabil 90 de zile. Prin intermediul acestui cookie sistemul de afiliere va putea identifica acel vizitator ca provenind de pe site-ul dumneavoastră, astfel pentru orice comandă efectuată de acest vizitator pentru unul din produsele/serviciile noastre, sistemul de afiliere va vira în contul dumneavoastră de afiliat 25% din valoarea comenzii.

În contul Client  puteți verifica oricând situația contului de afiliat, numărul de clienți trimiși și comisioanele câștigate de dumneavoastră.

Produse / servicii pentru care se oferă comision:

 • Plan găzduire 
 • Plan găzduire WordPress
 • Colocare Servere
 • Servere VPS
 • Servere Dedicate

Cum efectuez implementarea?

Implementarea modulului de Afiliat  în site-ul dumneavoastră necesită doar modificarea codului [LinkulDvs] cu link-ul personal de afiliat. Link-ul de Afiliat  Îl veți recepționa în momentul în care vă înscrieți în programul de afiliere. Odată ce dețineți acest link, editați porțiunea [LinkulDvs] din modelul de afișare dorit și introduceți codul final în site-ul dumneavoastră.

Coduri implementare

 • Cod Model 300x250:
  <a href='[LinkulDvs]'><img src='https://host23.ro/banner/300x250.gif' alt='Găzduire Web - Host23'/></a>
 • Afișare Model Nr 1 (300x250):
  Găzduire Web - Host23

  • Cod Model 728x90:
   <a href='[LinkulDvs]'><img src='https://host23.ro/banner/728x90.gif' alt='Găzduire Web - Host23'/></a>
  • Afișare Model Nr2 (728x90):
   Găzduire Web - Host23

   • Cod Model 160x600:
    <a href='[LinkulDvs]'><img src='https://host23.ro/banner/160x600.gif' alt='Găzduire Web - Host23'/></a>
   • Afișare Model Nr 3 (160x600):
    Găzduire Web - Host23

Cand primesc plata?

Intrebari si Raspunsuri

La Înscrierea În sistemul de afiliere  veți primi automat suma de 5.00€.
La atingerea sumei de 50.00€ (45.00€ plus cei 5.00€ primiți la înscriere) banii pot fi retrași într-un cont bancar la alegerea dumneavoastră.
Sumele câștigate prin sistemul de afiliere pot fi oricând folosite pentru achiziționarea/prelungirea de produse/servicii/domenii  (mai puțin cei 5.00€ oferiți la înscrierea în sistemul de afiliere).
Pentru a intra în posesia sumelor câștigate este necesar să dețineți un cont bancar în România.